Ніж Dick AsiaCut Santoku
Склад нержавіючої сталі X50CrMoV15, використаної для виготовлення ножів F.Dick: Вуглець: 0,45-0,55%, Хром: 14-15%, Марганець: 1%, Молібден: 0,5-0,8%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпече..
Кухарський ніж 21 см серії 1905 Dick
Цей кухарський ніж із серії F. Dick 1905 відповідає найвищим вимогам мистецтва виготовлення ножів.
Довжина леза 21 см.
Рівні сталеві кільця нерозривно з’єднані з пластиком за допомогою унікальної техніки. Лезо має тонкий скіс, ніж оптимально збалансований і звужується до кінчика.
Звичайно, лезо виготовлено з однієї з найякісніших німецьких сталей; як завжди..
Ніж шеф-кухаря Dick 8 5447 210 мм
Склад нержавіючої сталі X50CrMoV15, використаної для виготовлення ножів F.Dick: Вуглець: 0,45-0,55%, Хром: 14-15%, Марганець: 1%, Молібден: 0,5-0,8%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином д..
Ніж шеф-кухаря Fischer
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використ..
Ніж кухонний Fischer
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використан..
Ніж кухонний Fischer
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використан..
Довжина клинка - 18 см
Ножі з нержавіючої сталі, вони мають антибактеріальне покриття для роботи в санітарних умовах.
Серія CHEF STYLE.
Матеріал леза - cталь молібден-ванадієва (X55 Cr Mo V 14).
Твердість за шкалою Роквелла - 55-58 Hrc
Матеріал рукоятки - ацетальная смола (поліоксиметилен).
Кухонний ніж сантоку - це японський тип кухарського ножа. «Santoku» означає «три способи використанн..