Ніж для сиру Fischer №386 210мм
- Модель: FP_KNIFE000003992
- Наявність: Є в наявності
Ніж для сиру Fischer
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно до стандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності і зручного обхвату рукою, що в свою чергу, дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.
Професійні ножі для сиру Fischer, зокрема модель №386 з довжиною леза 210мм виробляються в різних кольорах виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Ніж стійкий до ударів, корозії та до миття у посудомийній машині.
Довжина леза - 210 мм
Марка сталі: Nitrocut NCV50
Твердість сталі:
56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort
54-55 HRC - для інших ножів.
Колір руків'я: чорний
Країна-виробник: Франція
Ножи | |
Длина лезвия | 210 мм |
Длина лезвия, мм | 210 |
Марка стали | Nitrocut NCV50 |
Назначение | для сыра |
Цвет ручки | черный |