Маринувальна голка Oskard тип А
Сталь марки 1.4110 стійка до корозії, завдяки чому дозволяє виробляти кухонні ножі, які постійно контактують з водою, клинок легко заточується та підправляється
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Оскард: Вуглець: 0,45-0,55%, Хром: 14-15%, Ванадій: 0,1-0,2%, Молібден: 0,5-0,8%
Професійні голки для маринування Oskard, зокрема модель "А", виробляються для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах, на професійних та домашніх кухнях.
Марка сталі: DIN 1.4110
Твердість сталі: 55-57 HRC
Колір руків'я: чорний
Країна-виробник: Польща
Ножи | |
Марка стали | 1.4110 |
Назначение | мариновочные иглы |
Цвет ручки | черный |